Veelgestelde vragen

Op zoek naar privé en of zakelijke financial lease mogelijkheden? AutoVitel werkt samen met professionele partijen zodat we u beter kunnen adviseren en een maatwerkoplossing kunnen aanbieden. Onder het kopje ‘ Financial lease ‘ op onze website kunt u kiezen welke vorm van financial lease het beste bij u past. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Het financieren van uw BMW is uiteraard mogelijk bij AutoVitel, U kunt kiezen uit een ruime selectie rijk uitgeruste BMW’s. Vraag uw offerte aan op maat en wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Onder het kopje onderhoud op onze website kunt u direct een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

U kunt op klantenvertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10. Naar klantenvertellen

Showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

“Zeer goede service, vakmanschap en eerlijk! Top bedrijf met supermooi aanbod van auto’s”

Annita Meesen

Klantenbeoordelingen

9.3

“Goede uitleg en hoewel er een probleem was met de leasemaatschappij hebben ze het keurig opgelost. Ik heb mijn auto toch gewoon op kunnen halen. Top!”

R. SchifferHeerhugowaard
Lees alle reviews