Veelgestelde vragen

Ja, voor iedereen die een BMW rijdt is de APK gratis.

Wanneer u naar onze occasion pagina gaat en het desbetreffende voertuig aanklikt waar u geïnteresseerd in bent kunt u op de button proefrit aanvragen klikken voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Inruil van uw auto is mogelijk bij AutoVitel. Wanneer u klikt op de door u gewenste auto kunt u klikken op de button ‘inruilvoorstel’ Na het invullen van uw gegevens streven wij ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien. U bent uiteraard ook van harte welkom bij AutoVitel zodat wij uw auto in het echt kunnen bezichtigen en u direct een voorstel kunnen doen.

Onder het kopje onderhoud op onze website kunt u direct een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

U kunt bij AutoVitel kiezen uit drie garantiepakketen.
AutoVitel Basis Pakket: 195 Euro
1 maand garantie motor en bak AutoVitel voorwaarden
Tenaamstelling
Vloeistoffen check
Accu check
Wassen en stofzuigen

AutoVitel Basis Plus Pakket: 345 Euro
3 maanden garantie motor en bak AutoVitel voorwaarden
Tenaamstelling
Vloeistoffen check
Accu check
Wassen en stofzuigen
APK minimaal nog 9 maanden geldig

AutoVitel Bovag Pakket: 750 Euro
6 maanden volledige Bovag garantie
Tenaamstelling
Vloeistoffen check
Accu check
Wassen en stofzuigen
Nieuwe APK
Benodigde onderhoudsbeurt

U kunt op klantenvertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10. Naar klantenvertellen

Showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Alle voertuigen van AutoVitel zijn 100% dealer onderhouden. AutoVitel koopt al zijn voertuigen van leasemaatschappijen en hebben een onderhoudsverleden bij een officiële dealer. AutoVitel levert zijn auto’s daarom ook altijd af met een onderhoudsboekje / onderhoudsuitdraai van de leasemaatschappij.

“Goede uitleg en hoewel er een probleem was met de leasemaatschappij hebben ze het keurig opgelost. Ik heb mijn auto toch gewoon op kunnen halen. Top!”

R. Schiffer

Klantenbeoordelingen

9.3

“Mijn man en ik hebben bijna één jaar geleden een hele leuke bmw 3-serie gekocht bij Autovitel. Toevallig waren wij afgelopen zaterdag in de buurt en gingen we even langs voor een kop koffie en...”

Sylvia & Ron DankerluiApeldoorn
Lees alle reviews