Veelgestelde vragen

AutoVitel Leasing hanteert al veel vrije kilometers per periode. In speciale gevallen is ook kilometervrij huren mogelijk. Daaraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Indien u kilometervrij wenst te huren is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen via de rode button op de autofiche van het voertuig van uw keuze (klik op informatie aanvragen en geef uw wensen aan).

Het is geen enkel probleem om bij AutoVitel Leasing in Waalwijk een auto te huren als u een BKR notering heeft. Indien u onze algemene voorwaarden in acht neemt kunt u te allen tijde een auto huren.

Annulering is niet mogelijk als u een definitieve reservering heeft geplaatst via de internetsite van AutoVitel Leasing. Indien u nog niet wenst te reserveren maar enkel informatie wenst aan te vragen kunt u dit doen door op de rode button informatie aanvragen te klikken en uw vragen in te vullen. U krijgt dan per omgaande antwoord op uw vragen per email.

U kunt op klantenvertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10. Naar klantenvertellen

Eventuele schade aan de auto valt onder het eigen risico van de huurder, en niet dat van de autoverhuurder. Als de schade is toegebracht door een externe partij, zorg er dan voor dat deze schuld bekent en het schadeformulier ondertekent, zodat de herstelkosten kunnen worden verhaald via de verzekering van de tegenpartij.

Showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

Autoverhuur & Shortlease
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.15 uur
Zaterdag: Gesloten

De personenwagens die AutoVitel Leasing hebben diverse kleuren. Indien een bedrijf meerdere auto's wenst te huren is het in overleg mogelijk om meerdere auto's in dezelfde kleur in te zetten. De bedrijfswagens die AutoVitel Leasing inzet zijn allen wit van kleur zonder reclame.

Nee. Alle voertuigen van AutoVitel Leasing zijn reclamevrij en nooit voorzien van schreeuwende reclameteksten.

“Reeds weer mijn tweede auto gekocht bij Autovitel! Voor mijn vorige auto kreeg ik een eerlijke inruilprijs terug en ik kan weer jaren vooruit met mijn nieuwe BMW 520 Touring.Tot de volgende auto!”

Richard van de Wilde

Klantenbeoordelingen

9.3

“Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven...”

Robert HaansbergenRijswijk
Lees alle reviews